13 October 2021

Meerdaags programma: Fempower Your Growth 2021

Hoe vaak neem je als ondernemer de tijd om stil te staan en kritisch naar je eigen businesscase te kijken? En maak je hierbij voldoende gebruik van de kennis, ervaring en netwerken van je collega ondernemers? Fempower Your Growth biedt jou als ambitieuze ondernemer een unieke mogelijkheid om gefocust te werken aan de groei en impact van je bedrijf en je persoonlijke ontwikkeling.

Programma 2021

Groeien en impact betekenen in deze coronatijd uiteraard iets anders dan in voorgaande jaren. Daarom draait het origramma om groeien met impact, voor zowel je bedrijf als voor jou persoonlijk. Je neemt deel aan inspirerende workshops en masterclasses, spart met andere ondernemers over ideeën en kansen en wisselt onderling kennis en ervaringen uit. Tijdens dit driedaagse programma brengen we de werelden van ondernemers en bankiers samen om elkaar beter te begrijpen en de volgende stappen voor groei en ontwikkeling te bepalen. Ondernemers en de banken creëren met dit programma een maatschappelijke meerwaarde, door ondernemers te helpen in de groei van hun bedrijf en bankiers te helpen hun clientèle en zichzelf beter te begrijpen.

Wat ga je ervaren en doen?

Tijdens interactieve workshops en masterclasses:

  • Vergroot je jouw inzicht in onbewuste voor(oor)delen tussen mannen/vrouwen en vrouwen/vrouwen en leer je vooral ook hoe deze in jouw voordeel te laten werken.
  • Bouw je aan persoonlijk leiderschap; hoe pak je die kans, hoe ga je constructief met onverwachte uitdagingen om?
  • Bouw je aan jouw bedrijf/merk, inclusief coaching door ervaren, succesvolle ondernemers.
  • Leer je hoe je jouw verkoop/jouw verkopers een impuls geeft.
  • Verdiep je jouw je kennis en vaardigheden op het gebied van financieringsvormen en bedrijfsstrategieën.
  • Werk je aan jouw financiële skills. Je spart met financiële professionals en jullie nemen een kijkje bij elkaar in de keuken.

Voor wie?

Het programma heeft plek voor 30 bankiers en 60 ondernemers. Ben jij eigenaar en/of oprichter van een bedrijf met een omzet van minimaal €500K in 2020? En heb je de ambitie om te groeien, de volgende stap te nemen, je kennis te vergroten en je netwerk uit te breiden? Dan is dit een programma voor jou. 

Door wie?

Fempower Your Growth is een initiatief van ABN AMRO, ING, Rabobank, FMO, McKinsey, Better Future en The Next Women en is gericht op het stimuleren van vrouwelijk ondernemerschap en een betere toegang tot financiering. De ondernemers en bankiers nemen deel aan dit programma om elkaars werelden beter te begrijpen en om gezonde groei en ontwikkeling van de ondernemingen te bevorderen.

Data, tijden, locatie

Het programma heeft vooralsnog een hybride variant waarbij de cursusdag van 14 oktober en 25 november fysiek zal plaatsvinden en de overige momenten digitaal. Met een goede afwisseling tussen plenair en break-outs, theorie en praktijk, check-in momenten en sparringsessies. Dit is onder voorbehoud en afhankelijk van wet- en regelgeving, alsmede de situatie rondom ieders gezondheid. Het programma vindt plaats op de volgende momenten:

Woensdag 13 oktober – kennismakingsborrel (online)
Donderdag 14 oktober – Cursusdag
Donderdag 4 november – Cursusdag (online)
Donderdag 25 november – Cursusdag

Deelname aan het Fempower Your Growth programma bedraagt € 649,- exclusief BTW.

Meld je aan via The Next Women.

Wednesday 13 October 2021 - Thursday 25 November 2021
TBA
€649 ex BTW

Buy tickets

< Back to events overview

Contact

Better Future
Woudenbergseweg 41
3711 AA, Austerlitz
the Netherlands
+31 343 449300
intouch@better-future.com